Twee weken geleden logeerden wij in het mooie Lisse. Waarschijnlijk ken je het wel van Keukenhof, het mooiste lentepark van de wereld! Nu Keukenhof gesloten is (vanwege de coronaregelgeving) kun je hier nog altijd leuk vertoeven. Lisse is een fijne uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Ga je graag naar de zee? Dan moet je zeker eens naar Noordwijk of Zandvoort gaan. Bezoek je liever een stad? Dan liggen Haarlem en Leiden in de buurt.
Fiets je graag? Fiets dan zeker eens langs de kleurrijke bollenvelden in het voorjaar.

Midden in het centrum van Lisse ligt het hotel ‘Boutique Suites Lisse’. Dit hotel kenmerkt zich door de ruime kamers. Er zijn drie type kamers: de comfort suites (36 m²), de deluxe suites (45 m²) en de familiesuites (45m²). Wij logeerden er drie nachten in een comfort suite.


Omdat we pas ’s avonds aankwamen, kregen we een code toegestuurd voor het kluisje waarin we twee sleutelkaarten vonden voor onze kamer. Via de zijingang (in het steegje) konden we het hotel betreden. Via de trap kun je de kamers bereiken. Onze kamer lag op de eerste verdieping, bij de trap. Maar we hebben totaal geen geluidshinder ondervonden van de andere gasten in de gang.De kamer is heel groots. In het midden staat een heerlijk comfortabel tweepersoonsbed. In de hoek is er een knus zithoekje ingericht en aan de grote bureautafel kun je fijn werken. Wij gebruikten hem als eettafel nadat we ons lekker eten bestelden bij het aangrenzende restaurant ‘De Heerekamer’. In deze coronatijd is dat een prima oplossing, gewoon lekker uit eten in de hotelkamer! 🙂

Verder is deze comfort suite van alle gemakken voorzien: een flatscreen, een grote kledingkast, airconditioning en een kitchenette met koelkast, een spoelbak, basisservies en bestek voor twee personen. Een vaatdoek of keukenhanddoek kun je best zelf meenemen want die zijn niet aanwezig.
Op het bureau staat een waterkaraf klaar met twee glazen.

In deze kamer heb je ook een badkamer met ruime regendouche, wastafel, haardroger en toilet. Er staan ook enkele Rituals doucheproducten klaar. De badkamerruimte is een stuk beperkter ten opzichte van de slaapruimte maar alles is aanwezig voor een fijn verblijf.


Verder willen we nog een tip nog doorgeven i.v.m. het parkeren. Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Maar via het steegje kom je wel op een kleine parkeerplaats terecht, gelegen aan de Westerdreef. Hier hebben we onze auto telkens, kosteloos, kunnen parkeren. Ideaal, op nog geen 100 meter vanaf de zijingang.

We hebben een heel aangenaam verblijf gehad in Boutique Suites Lisse.
Dit is een ideaal hotel en we hadden een vrijwel contactvrij verblijf! Iets wat wij in deze tijd erg fijn vinden.

Boutique Suites Lisse, Heereweg 200, Lisse
https://www.boutique-suites-lisse.nl/nl/

Advertentie