Begin 2017 logeerden wij bij Van der Valk Middelburg. Dit hotel heeft 119 kamers en suites. Bij binnenkomst oogt alles heel sfeervol. Door het gedimde licht, de passende decoratie en warme tinten valt dit meteen bij ons in de smaak. Begin januari is alles nog helemaal in kerstsfeer aangekleed.
Heel apart is de wand met de waterval. Het water stroomt door de lobby. Heel leuk om te zien!
De receptie met de hotelnaam erboven is een mooie binnenkomer!

Na het inchecken gaan we naar onze kamer. We boekten de Comfortkamer. Dit is een ruime kamer (45m²) met twee eenpersoonsbedden. De sfeer van de lobby zit ook in de kamer. De kamer is ruim en het verlichte hoofdbord valt meteen op, net als de strandfoto.
Aan de muur hangt een flatscreen tv. Er staan twee fauteuils, een klein tafeltje en een bureau. Bij de kledingkast staat een waterkoker om thee of koffie te maken. Ook in dit hotel staan twee (gratis) flesjes water klaar! Altijd een extra service die wij kunnen appreciëren. In de kast bevindt zich ook nog een koelkastje en kluisje. In het hele hotel is er gratis wifi ter beschikking!

middel5

De badkamer is even sfeervol als de kamer! De verlichting geeft het een intieme sfeer! Boven de wastafel hangt een grote spiegel. De nodige toiletartikelen staan klaar en er is een haardroger aanwezig. Je kunt gebruik maken van de regendouche of heerlijk relaxen in het ligbad. Voor ieder wat wils!

De volgende ochtend genieten we ook nog van het uitgebreide ontbijtbuffet!
De eitjes worden à la minute gebakken door een kok. Verder zijn er allerlei broodjes, croissants en vers gebakken broden aanwezig die je zelf kunt snijden. Voor de liefhebbers is er ook een Engels ontbijt met worstjes en bonen in tomatensaus. Voor de zoetekauwen liggen de pannenkoeken en wafeltjes klaar. Heb je liever een kommetje yoghurt, ontbijtgranen of vers fruit? Ook dat hebben ze gewoon! We genieten! 🙂

middel13

Wil je ook graag iets zien in de omgeving?
Naast het hotel kun je allerlei activiteiten doen. Er is een grote golfbaan en Glow Golf (leuk voor kinderen). Bij Mini Mundi kunnen de kids heerlijk spelen en Miniatuur Walcheren bekijken (een soort Madurodam). Middelburg heeft een mooi en gezellig stadscentrum met leuke terrasjes en een prachtig stadhuis. Voor degenen met een goede conditie… je kunt er ook de Lange Jan beklimmen (207 treden!). Wij gingen ook een dagje uitwaaien in Vlissingen. Leuk in de winter maar nog gezelliger in de zomer.

Lekker!

  • sfeervol hotel met ruime hotelkamers
  • grote gratis parking
  • heel ruim ontbijtbuffet

Niet zo lekker!

  • we kunnen niet meteen iets bedenken 🙂

https://www.valkmiddelburg.nl/
Van der Valk, Paukenweg 3, Middelburg

Advertentie