Van der Valk – Zaltbommel

In januari 2017 opende het Van der Valk hotel Zaltbommel na een grondige renovatie want ooit was dit een hotel van de Apollo hotelketen. 

zaltbommel34
Het hotel richt zich op toeristen en zakenlui. Er is een restaurant, live cooking buffet, fitness, vergaderzalen en zo’n 120 hotelkamers. Het Van der Valk hotel Zaltbommel zie je vanaf de A2 al meteen liggen. Het uitgestrekte gebouw, met de toekans erop, springt in het oog. De achterkant, waar je kunt parkeren, vinden we veel minder luxe uitstralen.

Hier missen we het Van der Valk logo met de toekan en een mooie binnenkomer. Het is er ook angstvallig rustig.
Bij binnenkomst valt de mooie witmarmeren balie van receptie op. De groene tinten in het interieur komen overal terug,. Dit zorgt er wel voor dat het allemaal erg donker oogt.

De Businesskamer ziet er niet standaard Van der Valk uit. Er is gekozen voor een speelse indeling met een open badkamer. Dit wil zeggen… de wastafel kijkt uit op de kamer. Het toilet en de regendouche kun je wel sluiten door middel van de glazen deuren. Bij de wastafel staan allerlei toiletartikelen klaar. Ook is er een haardroger aanwezig.

zaltbommel13
De kamer oogt fris en er is ook een brede werkplek voorzien zodat je ook in de kamer kunt werken. Het blad van de wastafel loopt over in een bureautafel.

De twee eenpersoonsbedden kijken uit op de wand met flatscreen tv. Er is ook een klein zithoekje voorzien met een lekker zittende fauteuil. Verder heeft deze kamer airconditioning, gratis Wifi, een telefoon en kluisje.

Omdat we een arrangement boekten, konden we ’s avonds ook dineren. Er was een speciaal arrangementmenu voorzien waarvan wij een keuze mochten maken. Hoe dit etentje precies verliep, kun je hier lezen. Maar om al iets te verklappen…het was echt goed!

Net als het ontbijt de volgende ochtend! Lekker uitgebreid, met live cooking. De eitjes en het spek stonden al klaar in mooie rode pannen. Maar de spiegeleitjes (of omeletten) worden er à la minute bereid. Zo zien wij het graag!
Verder is er een uitgebreid assortiment van brood, beleg, yoghurt, fruit, granola en de ‘superfoods’. Kortom… heel uitgebreid! En meteen ook mooi gepresenteerd!

In Zaltbommel hebben ze een gezellig centrum met een prachtig museum stadskasteel. Dit museum laat je de geschiedenis zien van Zaltbommel en het leven van de tekenares Fiep Westendorp (o.a. van Jip en Janneke). Ook het zicht vanaf de Waalkade is de moeite waard!

Lekker!

  • mooie indeling van de kamer
  • heel uitgebreid ontbijt met live cooking
  • lekker arrangementmenu

Niet zo lekker!

  • heel donker interieur
  • de achterkant van het hotel, parkeerplaatszijde, mag wat meer uitstraling hebben

https://www.vandervalkzaltbommel.nl/
Van der Valk, Hogeweg 65, Zaltbommel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s